ELNÖK:

Full text search

ELNÖK:
ELNÖK: Köszönöm szépen, tisztelt képviselő úr. Most tisztelettel megkérdezem Fónagy János államtitkár urat, hogy… (Dr. Fónagy János: A végén, köszönöm, elnök úr.) Köszönöm szépen, az államtitkár úr tehát a zárszóban kíván majd válaszolni az elhangzottakra. Tájékoztatom önt, tisztelt államtitkár úr, hogy 15 perces időkeret áll majd az ön rendelkezésére.
Tisztelt Ház! Arról tájékoztatom a tisztelt képviselőtársaimat, hogy a kijelölt Gazdasági bizottság előadót nem állított.
Most elsőnek megadom a szót Ritter Imre nemzetiségi képviselő úrnak, a vitához kapcsolódó Magyarországi nemzetiségek bizottsága előadójának, aki az első mondatokat nemzetiségi nyelvén ismerteti, azt magyarra fordítja, és utána magyarul folytatja, végül nemzetiségi nyelvén köszön el az ülésen részt vevő tisztelt képviselőtársaitól. Parancsoljon, nemzetiségi képviselő úr, öné a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť