SZABÓ TIMEA

Full text search

SZABÓ TIMEA
SZABÓ TIMEA (Párbeszéd): Az az igazság, miniszterelnök úr, hogy ön hazudik, és ezt politikai indíttatásból teszi, azért (Az elnök csenget.), mert nem hajlandó elismerni, hogy ön semmi mással nem foglalkozott az elmúlt egy évben, mint a lopással, az emberek megvezetésével (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból. - Nacsa Lőrinc: Szégyelld magad!) és az ellenzék elleni hergeléssel. Semelyik másik országban ezt nem csinálták.
Egymillió főre vetített lakosságarányos halálozásban - nézze meg az Európai Unió statisztikáit - bizony Magyarország az első. (Balla György: Nem igaz! Hazudsz! - Dr. Rétvári Bence: Nem így van!) Ők is és mi is beveszünk mindenkit, akik meghaltak Covidban. Ön ehhez képest mit csinál? Beszél mindenről.
És ha már álhírgyártás, miniszterelnök úr: annál nagyobb álhírgyártás nincsen, mint hogy önök meghamisították a vakcinák hatékonyságáról szóló tanulmányt. Karikó Katalin mondta azt, hogy önök hazudtak. Ez a legnagyobb szégyen! Mindent megtesznek a hatalmuk megtartása érdekében: lopnak, hazudnak, csalnak, de ennek véget fogunk vetni. (Moraj a kormánypárti padsorokban. - Közbeszólás a KDNP soraiból: Gyurcsány!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť