DR. SZŰCS LAJOS

Full text search

DR. SZŰCS LAJOS
DR. SZŰCS LAJOS jegyző: Tisztelt Ház! Az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 10/2014. (II. 24.) országgyűlési határozat - a továbbiakban: határozati házszabály - 60. § (1) bekezdése alapján a kormány nevében indítványozom a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló T/14800. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalását.
A sürgős tárgyalás a törvényjavaslat mielőbbi elfogadása - ezzel a tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus-világjárvány következményeinek elhárításával kapcsolatos kormányzati feladatok haladéktalan végrehajtása - miatt szükséges.
Javasolom, hogy • módosító javaslat benyújtására 2021. február 16-án, kedden, az általános vita lezárásáig legyen lehetőség; a részletesvita-szakasz a törvényjavaslat általános vitájának lezárásával nyíljon meg; a Törvényalkotási bizottság a határozati házszabály 46. § (1) bekezdése szerinti tájékoztatás beérkezését követően, de a 46. § (2) bekezdésében meghatározott határidő előtt értékelhesse a részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatokat.
A sürgős tárgyalás lefolytatására irányuló kezdeményezés arra az esetre szól, ha az Országgyűlés nem fogad el a hivatkozott indítvány határozati házszabályban foglalt rendelkezésektől való eltéréssel történő tárgyalására vonatkozó javaslatot.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť