DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! A baloldalnak most már nemcsak egy Soros Györgye, de egy soron kívüli Györgye is van Hiesz György polgármester személyében, aki fittyet hányt mindenfajta szabályra, fittyet hányt arra, hogy a saját településén, akik őt megválasztották, azok között van olyan ember, akinek nagyobb szüksége van a koronavírus elleni védőoltásra jelen pillanatban, mint neki, de mégis ő és a felesége elmentek és beoltatták magukat egy olyan ember helyett, aki az oltási rendben előrébb következett volna. Ez is mutatja a baloldal óriási kétszínűségét: kifelé természetesen vizet prédikálnak, befelé bort isznak; kifelé aláírásokat gyűjtenek a DK-sok a kínai vakcina ellen, közben pedig soron kívül beoltatják magukat.
Sőt, emellett a másik véglet ugyanazon párton belül: az elmúlt napokban DK-s baloldali polgármesterek kiálltak és azt kérték, hogy az ő választóikat, az ő kerületeikben, az ő településeiken lakó embereket ne oltsák be a kínai és az orosz vakcinával. Azt kérték a polgármesterek, akiknek az emberek érdekét kellene képviselni, akiknek meg kellene adni az emberek számára a szabadságot, hogy döntsék el, ők be akarják-e oltatni magukat vagy sem, és melyik oltóanyaggal akarják és melyikkel nem, ők helyettük akarnak döntést hozni, amikor azt mondták, hogy az a sok százezer ember, aki az ő településeiken él, az ne kaphasson egyik vagy ne kaphasson másik vakcinából, csak abból, amelyből az adott polgármester úgy gondolja, hogy az őáltala képviselt kerületnek vagy városrésznek a lakói kaphatnak, teljes mértékben felülbírálva mindenfajta választási lehetőséget.
Iszonyatos felelőtlenség, hogy egy polgármester egyrészről megszegi az oltási rendet, másrészről pedig ugyanúgy a baloldalhoz tartozó másik polgármesterek azt mondják, hogy az ő kerületeikben, az ő településeiken kevesebbféle oltóanyagból és éppen ezért később érkezzenek a védőoltások, mint az ország összes többi részére. Kinek az érdekét képviselik? Ők mindent feláldoznak a politikai céljaik oltárán (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), még az emberek egészségét is képesek lennének veszélyeztetni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť