DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Azt láthatjuk, hogy Európa számtalan országában már a vírus harmadik hulláma ellen védekeznek, mindenki igyekszik mindenfajta védelmi intézkedést betartani, sok országban szigorítanak is, mert egyre inkább be kell tartani a szabályokat ahhoz, hogy megvédjék Európa más országaiban is az emberek egészségét. Ezzel szemben azt láthatjuk, hogy a baloldal Magyarországon az oltások ellen beszél, és közben soron kívül beadatja magának az oltásokat; itt a parlamentben a CSOK ellen beszél, de közben fölveszi a CSOK-ot; arról beszél, hogy az orvosok bérét meg kellene emelni, amit ez a kormány meg is tesz, hiszen ebben az esztendőben radikális orvosbéremelés történt Magyarországon, miközben, amikor kormányon volt, akkor minden magyar orvostól és minden magyar ápolótól elvett egyhavi bért, közben pedig vizitdíjat és kórházi napidíjat vezetett be.
Ebből látszik, hogy a baloldalra a magyar emberek nem számíthatnak. A baloldal számára egy dolog fontos: önmaga. A járványhelyzet is azért fontos, hogy saját magának vagy politikai hasznot szerezzen, vagy pedig a közhatalmát arra használja, hogy soron kívül beoltassa magát, mint Hiesz György esetében is ezt láthattuk. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť