HORVÁTH LÁSZLÓ

Full text search

HORVÁTH LÁSZLÓ
HORVÁTH LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót. Köszönöm a választ, államtitkár úr. Hiesz György azt mondta egy interjúban, amikor lebukott, persze csak azután, hogy neki volt egy órája gondolkodni azon, hogy a számára felajánlott lehetőséggel - tegyük hozzá, jogtalanul felajánlott lehetőséggel - élni kíván-e. Egy óra gondolkozás után neki senki más nem jutott eszébe, csak saját maga. Az „Idősbarát polgármester” címére oly büszke baloldali polgármesternek egy óra alatt sem jutott eszébe egyetlenegy idős, beteg, valóban jogosult gyöngyösi ember sem.
Ez cserbenhagyás, mert amikor valami kis esély nyílik arra, hogy jogosulatlanul előnyt szerezzenek az önérdeküknek, akkor ezt habozás és gátlás nélkül megteszik. Cserben hagyta az időseket a polgármester, és cserben hagyja a baloldal ilyen esetekben a saját választóit is, pedig azok azért többet érdemelnének. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť