GULYÁS GERGELY, a

Full text search

GULYÁS GERGELY, a
GULYÁS GERGELY, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Természetesen az azonnali kérdések órájában az ellenzék szabadon választja meg, hogy milyen témakörben tesz fel kérdéseket, de hogyha… (Dr. Brenner Koloman: Köszönjük szépen a miniszter úrnak az engedélyét!) - és ezt senki nem kívánja korlátozni (Közbeszólás a Jobbik soraiból.), de hogyha ilyen képtelenségeket is szóba hoz az ellenzék, az azt mutatja, hogy túl sok ideje van az azonnali kérdésekre.
Nyilván nem is akarjuk, nem is (Dr. Brenner Koloman: Be kellene zárni a parlamentet is például!) akarjuk, nem is tudjuk, nem is volt soha cél az internet semmilyen korlátozása Magyarországon (Dr. Brenner Koloman: Internetadó!), úgyhogy az ezzel kapcsolatos felvetések, találgatások lehet, hogy egy más színezetű, baloldali kormány időszakában, amelynek a Jobbik is újdonsült tagja lenne (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Jaj már!), felmerülnének, de megnyugtatom a képviselő urat, hogy a mi kormányzásunk alatt az internet bármiféle korlátozása az egyébként ma is létező, egészen szélsőséges esetekben megengedett és tartalom alapján szelektált korlátozási lehetőségeken túl nem lehetséges és nem képzelhető el. (Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť