SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Tisztelt Miniszter Úr! Földi László, az önök kedvenc házi biztonságpolitikai szakértője nagyon komoly kijelentést tett a napokban, azt mondta, hogy Magyarország érdekében Magyarországon le kell kapcsolni az internetet. Hogy miért kell foglalkoznunk ezzel, és miért kell komolyan venni ezt a kijelentést, engedje meg, hogy három részt felsoroljak ebből! Azért, mert a szakértő úr, akit önök rendszeresen foglalkoztatnak a hazugsággyáraikban, rendszeresen az önök propagandaminisztériuma által előállított panelokat mondja el, és mindent megtesz azért, hogy a választóknak eljuttassa a Fidesz üzeneteit - ez is esetleg az önök üzenete, hogy le kell kapcsolni az internetet Magyarországon?
Másodsorban azért kell komolyan venni az ilyen kijelentéseket, mert tudjuk nagyon jól, hogy a nyilvánosság korlátozása 2010 óta folyamatosan napirenden van önöknél. Példának okáért az Országház számos pontjáról kiszorultak az újságírók, a NER-rel szemben kritikus médiumok lettek kivéreztetve, bedarálva vagy megszállva, az egyetlen fórumot pedig, ahol a nyilvánosságot a kormány nem tudja kontrollálni, az Orbán-kormány korábban meg kívánta adóztatni - ugye, ettől végül a határozott ellenzéki fellépés és a tízezres demonstrációk tántorították el önöket.
És harmadsorban azért kell komolyan venni ezt a kijelentést, mert önök folyamatosan vereséget szenvednek az elmúlt hónapokban az internetes platformokon, például a Jobbik elnöke, Jakab Péter rendszeresen mossa le a Fideszt, a fideszes politikusokat és Orbán Viktort is a térképről. Hogy csak egy példát említsek: az előző héten Jakab Péter egy videója 710 ezer indítást eredményezett, míg a legjobban teljesítő fideszes politikusé, 13 videót összevetve, csak 380 ezret, és tudjuk, hogy ha valamit önök nem tudnak uralni, akkor azt állandóan meg kívánják szüntetni és bedarálni. (Az elnök csenget.)
Valóban be kívánják tiltani az internetet, miniszter úr? (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť