SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a válaszát, miniszter úr. Hát, ez meg is nyugtathatna minket, hogyha nem lennének olyan tapasztalataink, tudja, mint hogy a miniszterelnök úr azt mondja, vagy a miniszterelnök úr azt mondja, és akkor, gondolom, a miniszterek is, hogy ne azt nézzék, amit mondok, hanem azt, amit cselekszem (Dr. Brenner Koloman: Így, így!), és önök már egyébként megpróbálták korlátozni az internetet, megpróbáltak korlátozni bizonyos platformokat, és ugye, azzal is találkozunk, bárhogy is tagadják, hogy folyamatosan megpróbálják bedarálni a médiát, a médiát szinte teljes egészében a hatalmuk alá vonták, és a közpénzből eltartott médiumokat és a közpénzből eltartott közmédiumokat önök egyértelműen a saját céljaikra használják fel.
Ezért lehet, hogy az most megnyugtatónak tűnik, amit ön válaszolt, hogy nem kívánják az internetet bedarálni és betiltani csupán azért, mert ott önök folyamatosan vereséget szenvednek, ettől még én sajnos úgy gondolom, hogy ennek valós a veszélye, hiszen önök egy olyan diktatúrát próbálnak meg kiépíteni Magyarországon, ahol nem tűrik meg (Az elnök csenget.) az ellenzéki hangokat, nem tűrik meg az olyan véleményt, ami nem az önökével egyezik meg. (Taps a Jobbik soraiban.)
(15.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť