ANDER BALÁZS

Full text search

ANDER BALÁZS
ANDER BALÁZS (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Ott élek vidéken, tisztelt államtitkár úr, látom, hogy mi folyik. (Dr. Hoppál Péter: Mi is!) Csak a saját választókerületemről beszélnék akkor: az elmúlt tíz esztendőben 10 százalékkal csökkent az ott élő lakosság aránya. (Dr. Hoppál Péter: Téged nem választottak meg!) Ez több egyébként, mint ami Magyarországot jellemezte a második világháborús emberveszteség tekintetében.
Államtitkár úr, ön vidékfejlesztésről beszélt, odaáramló milliárdokról. Nagyon nem mindegy, hogy ezek a pénzek kit fognak gazdagítani. (Dr. Hoppál Péter: „Magyar falu” program!) Két zseb van: van egy a cimboráknál, akiket általában gazdagítani szoktak, és van az embereknél. Mi azt szeretnénk, ha a vidéki embereket gyarapítanák ezek a források, ugyanis a vidéken élő magyar emberek sem másodrendű állampolgárai ennek a hazának, ott szeretnének élni, nem pedig kalandvágyból elvándorolni (Dr. Rétvári Bence: Miért fogtál össze Gyurcsánnyal? El lehet menni Gyurcsánnyal! Ezért fogtál össze?), nem pedig a méltóságos NER-asszonyságoknak, illetve fideszes Döbrögiknek, az új feudális rendszert építő fideszes nagyságos uraknak a cselédjei kívánnak lenni.
Ezért én nem tudom elfogadni az ön válaszát, mert a valóság, az elmúlt tíz év egészen másról szólt (Dr. Hoppál Péter: „Magyar falu” program!), mint amit ön itt felvázolt. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban. - Dr. Hoppál Péter: A valóság az, hogy Gyurcsány a ti barátotok!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť