SCHANDA TAMÁS JÁNOS

Full text search

SCHANDA TAMÁS JÁNOS
SCHANDA TAMÁS JÁNOS innovációs és technológiai minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Szerintem meg pont önök csinálnak pártpolitikát akkor, amikor úgy látszik, magukat a baloldali padsorokban egyetemek szenátusi tagjainak képzelve, olyan mondatokat mondanak, amiről önök is pontosan tudják, hogy nem igazak.
Tisztelt képviselő úr, engedje meg, hogy arra is fölhívjam a figyelmet, hogy lesz még lehetőségünk ezekről a kérdésekről vitatkozni, hiszen ezek a modellváltást kezdeményező intézményekkel kapcsolatos törvényjavaslatok az Országgyűlés elé fognak kerülni. És harmadrészt, tisztelt képviselő úr, engedje meg, hogy fölhívjam a figyelmét arra, hogy pont a modellváltás teszi lehetővé, hogy a bérek is javuljanak a felsőoktatásban. Mi is ebben vagyunk érdekeltek, hogy a bérek javuljanak a felsőoktatásban, azt gondoljuk, hogy ez fontos feladat, és a modellváltás ehhez is hozzá tud járulni. Nem véletlen, hogy a modellváltó intézményekben is jelentős béremelések várhatók. Köszönöm megtisztelő figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť