ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK DR. LATORCAI JÁNOS: Szép jó napot kívánok, tisztelt képviselőtársaim! Szeretettel köszöntöm valamennyiüket. Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérem önöket, hogy foglalják el a helyüket, mert a napirend szerinti határozathozatalokkal folytatjuk munkánkat.
A mai határozathozatalok során minősített többséget igénylő előterjesztések elfogadásáról is döntenünk kell. Felhívom figyelmüket, hogy a határozati házszabály 50. § (3) bekezdése értelmében, amennyiben a törvényjavaslat zárószavazása során az Országgyűlés nem fogad el minősített többséget igénylő rendelkezést, ez további külön döntés nélkül is kiterjed az el nem fogadott szabályozás sarkalatosságára utaló rendelkezés elhagyására is. Ebben az esetben az egyszerű többséggel történő zárószavazás az előterjesztés ekképpen módosult szövegéről történik.
Mielőtt megkezdjük a szavazási eljárást, a szavazógépek működőképességének ellenőrzése érdekében jelenlét-ellenőrzést tartunk, de előtte megkérem az Országgyűlés munkatársait, hogy ellenőrizzék a patkókban a jelenlét, illetve a szavazási lehetőségek beállítását. (Megtörténik.) Köszönöm szépen.
Most arra kérem képviselőtársaimat, hogy nyomják meg szavazógépük valamelyik gombját. (Jelenlét-ellenőrzés.)
Megállapítom, hogy 160 képviselő van jelen, 39 távol, a Ház határozatképes.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť