ARATÓ GERGELY

Full text search

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (DK): Mindenkinek érdeme szerint. Rétvári államtitkár úrnak a bekiabálás stílusa szerint, önnek meg aszerint, hogy legalább próbált egy szakmailag tartalmas választ adni.
Sajnos az a probléma, miniszter úr, hogy ezek a források a panelházban élők vagy általában a társasházban élők döntő része számára nem elérhetőek, egyrészt azért, mert ezek elenyészőek a valódi igényhez képest. Ma nagyjából a panelházak egyharmada az, amit valamifajta felújítás ért. Ebből egyébként nagyon kevés az, ami az elmúlt tíz évben; nagy része éppen a 2002-2010 közötti időszakban történt.
(16.00)
Az 50 százalékos önrész nem vállalható azoknak az embereknek, akik maguk is nehéz sorsúak. Lehet, hogy egy 50 százalékos önrésszel történő felújítás nagyon megfelel azoknak a jómódú szavazóknak, akiket önök kedvelnek, de azoknak a szavazóknak, akiknek tönkreteszik az önkormányzatait, és akik önöknek nem fontosak, annak a nagy többségnek, aki nehezen él, azok számára ezek nem vállalható feltételek. Még egyszer kérdezem: miért nem kérik az uniós forrást erre? Milyen jobb célt találtak az uniós forrásra?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť