JAKAB PÉTER

Full text search

JAKAB PÉTER
JAKAB PÉTER (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársak! Magyarország luxus-külügyminisztere, Szijjártó Péter - tudják, a jachtozós - a minap nagyon szerényen azt mondta, hogy egész Európában Magyarország kezelte a legsikeresebben a válságot.
Önök ezt most komolyan gondolják? Önök tényleg sikernek gondolják azt, hogy ebben az országban meghalt harmincezer magyar? Tényleg sikernek gondolják azt, hogy közel félmillió honfitársunknak nincs már állása? Tényleg sikernek gondolják azt, hogy egy nap alatt 5500 egészségügyi dolgozót üldöztek el a kórházainkból? Sikernek tartják azt, hogy az ország egyik felének van vakcinaigazolványa, a másik fele meg lázad ellene?! Siker az, hogy egy válság kellős közepén önök képesek voltak összeugrasztani a magyarokat?!
Vagy azt tartják sikernek, hogy az állami vagyont sikerült átpakolni a fideszes alapítványokba? Vagy hogy a gyerekeinket is eladósították Oroszországnak meg Kínának?
Képviselőtársak! Ez lenne a siker? Vagy az, hogy kihúzták a válságot idáig egészen úgy, hogy egy forint érdemi támogatást nem adtak a magyar melósoknak? Ez lenne a siker?! Ez?
Jut eszembe, mi a helyzet a rabszolgatörvénnyel, ficsúrok? Hm? (Moraj a kormánypárti padsorokban.) Mit szólnak ahhoz, hogy…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť