Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Bayer Zsolt, illetve Rákay Philip, valamint az önök kegyencei lennének a rászorulók? Miniszter úr, ezt nem fogja tudni megmagyarázni a gyermekeinek, unokáinak. Önök elvesztegetik a nemzeti vagyont, hogy a kegyenceiket kiszolgálják.
Elképesztően visszataszító magatartás ez, és azt is látjuk, hogy pont a szociális védőháló maradékát bontják le, nemcsak a több mint 18 ezer kilakoltatással, amihez asszisztáltak, hanem azzal, hogy most valóban a rászoruló bérlők elől veszik el az ingatlan vagyont, azok számára, akik nem rászorulók, vagy nem mindannyian rászorulók, hiszen talán az önök kiszolgáló személyzetére nem jellemző az, hogy szociális transzferekre, kedvezményekre szorulnának.
Miniszter Úr! Ha mindezekre nem mert válaszolni, mert nem gondolom, hogy nem tudja, hogy mennyivel csökkent a bérlakásállomány, vagy mennyivel fizet többet egy fiatal, válaszoljon arra, hogy arra az alaptörvény-módosításunkra miért szavaztak nemmel, amely Magyarország Kormányát nem többre, pusztán arra kötelezné, hogy a mindenkori jövedelmi színvonalat figyelembe véve alakítson ki olyan lakáspolitikát, hogy minden fiatal vagy nehezebb sorban élő honfitársunk megfizethető lakáshoz tudjon jutni. Ha önök ezt elutasították, akkor bocsássa meg nekem, hogy nagyon-nagyon csúnya dolgokat nézek ki önökből, legyen szó a budai Várban lévő lakásokról, vagy éppen az önkormányzati bérlakásvagyon (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) fillérekért történő kiárusításáról. Köszönöm a türelmét, elnök úr. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť