BANAI PÉTER BENŐ

Full text search

BANAI PÉTER BENŐ
BANAI PÉTER BENŐ pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelettel köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Ígérem, hogy a hozzászólásom a szakmai részekre fog fókuszálni. Én tudatosan nem reagáltam a személyes megnyilatkozásokra, mert komolyabbnak tartom magát a témát, és komolyabbnak tartom az Országgyűlés tekintélyét is.
De nagyon röviden: én nem gondolom, hogy célszerű az a stílus, amit Harangozó Tamás képviselő úr említett, amikor Deutsch Tamás hozzászólásánál nem a tartalmi ügyeket hozta fel, hanem utalt képviselő úr valamilyen tevékenységére. (Közbeszólás a DK soraiból.) Nem gondolom, hogy célszerű az, hogy Szabó Timea (Dr. Harangozó Tamás közbeszól.) képviselő asszony kollektíve lopással vádolt mindenkit a kormányzati oldalon. Itt jegyzem meg, hogy ha bűncselekményről van információja, akkor tegye meg a jogi lépéseket, a lopás bűn, el kell járni e tekintetben, de ez a hozzászólás a költségvetés kapcsán, azt gondolom, hogy nem segített a tartalmi ügyek megismerésében.
Varga-Damm Andrea képviselő asszony, kérem, engedje meg, hogy (Dr. Arató Gergely közbeszól.) azt mondjam…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť