TORDAI BENCE

Full text search

TORDAI BENCE
TORDAI BENCE (Párbeszéd): Hát, nehéz volt értelmezni az államtitkári választ, mert azt mondta, hogy nem marasztalta el a kormányt az Alkotmánybíróság, majd beismerte, hogy de, igen. (Schanda Tamás János: Nem!)
Tehát akkor én is pontosan felolvasom az alkotmánybírósági határozatot: „Az Alkotmánybíróság megállapította, hogy az Országgyűlés az Alaptörvény B) cikk (1) bekezdéséből, M) cikkéből és a XVII. cikk (3) és (4) bekezdéséből fakadó, mulasztásban megnyilvánuló alaptörvény-ellenességet idézett elő. Az Alkotmánybíróság felhívja ezért az Országgyűlést, hogy jogalkotó feladatának 2021. július 31-ig tegyen eleget.” Tehát akkor végül is elismerte, hogy elmeszelte önöket az Alkotmánybíróság, elismerte, hogy ezt a feladatot el kell végezniük, és el fogják végezni, ami tulajdonképpen a vereségük beismerése. Szép dolog, de jó lett volna, ha nem két és fél évig kell küszködnünk azért, hogy végre a magyar munkavállalók érdekei érvényesüljenek, és ne az oligarchák meg a nagytőke érdekeit szolgálja ki a Fidesz-kormány. A választ nem fogadom el természetesen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť