VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminiszter: Tisztelt Képviselő Úr! Az élet nem csak fekete-fehér. Tehát tudom, hogy ön nagyon szereti kisarkítani a dolgokat (Derültség az ellenzéki padsorokban.), de azért a helyzet ennél egy kicsit összetettebb.
Egyrészt, ahogy mondtam önnek is, a „Modern városok” programot folytatjuk, és ebben Szombathely is kiemelt szerepet játszik. Megjegyzem egyébként, én magam is szívből támogatom a szombathelyi fejlesztéseket. Egy évet töltöttem ott katonaként, és nagyon szép emlékeim vannak a városról, tehát én is amellett vagyok, hogy Szombathely lehetőség szerint minden támogatást kapjon meg.
De hát, az almát veti össze a körtével. Két olyan településről van szó, amely között biztos, hogy van a Dunántúlnak ezen a részén egyfajta rivalizálás, de ha az adóerő-képességet nézem meg, más helyzetben van Zalaegerszeg, és más helyzetben Szombathely. Szombathely lehetőségei ebből a szempontból kedvezőek.
És arról szeretném biztosítani a képviselő urat, hogy ha nem is ilyen közvetlen, direkt formában, de vagy hazai, vagy pedig uniós támogatás formájában Szombathelyre is jutnak olyan támogatási lehetőségek, amelyekből a várost és a tágabb régiót fejleszteni lehet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť