DR. BUDAI GYULA

Full text search

DR. BUDAI GYULA
DR. BUDAI GYULA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Az a maffiabaloldal akarja felelősségre vonni a kormánypárti politikusokat, akinek miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Klárának korábbi cége, az Altus európai uniós forrásokból százmilliót játszott át a bűnöző Czeglédy cégének, aki ebből a pénzből finanszírozta a baloldali kampányokat.
(17.10)
Annak a Czeglédy Csabának, aki bűnszervezetet működtetett és irányított, és ellopott 6,3 milliárd forintot; annak a Czeglédy Csabának, aki ellen jelenleg is folyik egy zsarolási ügy, és annak gyanúsítottja. Innen üzenem Gyurcsány Ferencnek, sajnos megint nincs itt, Dobrevnek és Fekete-Győrnek, hogy jobban tennék, ha a saját házuk táján söprögetnének, és ott takarítanák ki a bűnözőket. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Közbekiáltások a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť