Február 25. – Vasárnap

Full text search

Február 25. – Vasárnap
– Csempészetért tett feljelentést a Vám– és Pénzügyőrség egy magyar kft. ellen. A cég nyolc használt kocsit akart behozni Svájcból, azt állítva, hogy azokat darabonként 100 márkáért vette. A vámosok azonban nem hitték el a megdöbbentően alacsony árat, és a vámvizsgálatnál elő is került az igazi számla, melyet svájci precizitással 64 900 német márkáról töltöttek ki.
– Jogosulatlan pénzintézeti tevékenység és más bűncselekmények miatt indítottak nyomozást a Somogy megyei PE-BO Bt. ügyvezetője és társai ellen. A cég 1500 német márkát kért ügyfeleitől, ennek fejében azt ígérte, hogy a szerződők nagy értékű ingatlanjait beviszi egy németországi kereskedelmi ügyletbe. A társaság vezetői eddig több mint 200 ügyfelet csaptak be.
– Megkerült a napok óta keresett kaukázusi farkas. Az állat magától ment vissza gazdájához, aki engedély nélkül tartotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj község egyik udvarán. Kiderült, hogy egy olasz férfi hozta a tanyára a farkast azzal, hogy később elviszi. A szelíden, sőt félénken viselkedő farkast valószínűleg valamelyik hazai állatkertben helyezik el.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť