Bonbon Hemingway

Full text search

Bonbon Hemingway
A Bonbon Hemingway Kereskedelmi Rt. 1990-ben alakult, és 1991 óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén. A részvénytársaság fő profilja: édességek, márkás szeszes italok, élvezeti cikkek és ajándéktárgyak kiskereskedelmi forgalmazása. 1994 óta a társaság bővítette profilját a Nature Blue márkájú természetes kozmetikai család kiskereskedelmi forgalmazásával, melyek saját márkaüzletekben kerülnek árusításra.
A cég Budapesten működik. A főváros 16 kerületében 70 bérelt, illetve saját tulajdonú, kisméretű, de igényesen kialakított boltja van. A Bonbon Hemingway édességlánc Közép-Európában az egyetlen ilyen jellegű vállalkozás. Alapvető üzletpolitikai stratégia, hogy a vásárlóközönség minden rétegének a hét minden napján kellemes légkörben színvonalas áruval szolgáljon. A hazai fogyasztók mellett a boltok kiváló területi elhelyezkedéséből adódóan sok turista is vásárol az üzletekben. Több helyen folyamatosan kaphatók jellegzetes magyar termékek: libamáj, pirospaprika,magyaros babák stb. A Bonbon Hemingway Kereskedelmi Részvénytársaság az üzletek belső kialakításával az egységes kép megjelenésére törekszik. A forgalmának közel felét törzsvásárlók részére bonyolítja, ami igazolja, hogy az éles kereskedelmi konkurenciaharcban az igényes, színvonalas üzleteknek folyamatos létjogosultsága van.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť