ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tájékoztatom a képviselőket, hogy 15 képviselő jelentkezett normál felszólalásra e törvényjavaslathoz. Több kétperces van. Úgy értékeltem a feszült ügyrendi vita során, hogy kétpercesre - mivel a miniszteri expozé után a miniszter úrnak még egyszer adtam lehetőséget a válaszra - lehetőséget az ellenzéknek kell adjak azért, hogy további ügyrendi javaslatokat elkerüljek (Közbeszólások az MSZP soraiban: Nem ügyrendi javaslat!), mert attól féltem, hogy órákig tart az ügyrendi vita. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy több kétperces szót kérő van. Először az előterjesztőnek, Gógl Árpád miniszter úrnak adom meg a szót, utána több kétperces van.
Kérem önöket, mérlegeljenek, hogy tízperces időtartamban - hiszen akik két percre jelentkeztek, azok mindegyike jelentkezett normál felszólalásra is - hajlandók elmondani, vagy pedig akkor kétperces vitával fog eltelni. Semmi gond, önök döntenek, az elnöknek teljesítenie kell a kérést.
Két percre megadom a szót Gógl Árpád miniszter úrnak. Tessék!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit