ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Nagy András képviselőtársunk elfogadta a bizottsági válaszokat. Megkérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a bizottsági válaszokat. Először a költségvetési bizottság jelentésére kérem szavazatukat. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés a bizottsági választ 189 "igen" szavazattal ellenszavazat nélkül, 28 tartózkodás mellett elfogadta.
Most a gazdasági bizottság jelentésére kérem az Országgyűlés szavazatát. Kérem, szíveskedjenek szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés a gazdasági bizottság jelentését 181 "igen" szavazattal 1 ellenében, 25 tartózkodás mellett elfogadta.
Hága Antónia, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselőnője interpellálni kíván a művelődési és közoktatási, valamint a munkaügyi miniszterekhez "A szakképzetlen pályakezdők képzése és beiskolázása tárgyában' címmel. Hága Antónia képviselőtársamat illeti a szó.
Interpelláció: Hága Antónia (SZDSZ) – a művelődési és közoktatási miniszterhez, valamint a munkaügyi miniszterhez – "A szakképzetlen pályakezdők képzése és beiskolázása tárgyában" címmel

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me