A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvénynek a tisztességes piaci magatartás megvalósulása érdekében a vállalkozások működ…

Full text search

A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvénynek a tisztességes piaci magatartás megvalósulása érdekében a vállalkozások működésével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Most soron következik a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvénynek a tisztességes piaci magatartás megvalósulása érdekében a vállalkozások működésével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája. Az előterjesztés T/2086. számon, a Gazdasági bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitáról szóló jelentése T/2086/2. számon a hálózaton valamennyiük számára elérhető volt és elérhető. Az előterjesztéshez nem érkezett részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslat, és a Törvényalkotási bizottság ülésének kezdeményezésére sem került sor.
Most megkérdezem Tállai András államtitkár urat, hogy kíván-e a vita elején felszólalni. (Jelzésre:) Nem. Ebben az esetben tíz perc időkeret áll majd az ön rendelkezésére a zárszó elhangzására.
Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretben. Először az írásban jelentkezett képviselői felszólalásokra kerül sor, azok közül is elsőként Szatmáry Kristófnak adok szót, a Fidesz képviselőcsoportjából. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me