ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Meghallgattam Orbán Viktor szavait és visszautasítom azt a szóhasználatát, hogy az elnök az ülést ismételten szétveri. (Taps.) Ami a dolog tartalmi részét illeti, szeretném itt felhívni mindkét ügyrendi kérdésben szólónak a figyelmét arra, hogy nem azt mondtam, hogy "a házbizottság határozatának megfelelően", hanem emlékezetem szerint azt mondtam, hogy vele összhangban."
Ha tudniillik a házbizottság előirányzatát a jelek szerint maguk a képviselők, részben az ügyrendi kérdésben felszólaló frakcióvezetők képviselőcsoportjához tartozó képviselők várható indítványai megrövidítik, akkor ésszerűnek látom, az egyszerű logikával egyezőnek látom, hogy megteremtsem annak a lehetőségét, hogy a házbizottsággal együttesen megállapított következő napirendi pontot esetleg átemeljük a mai tárgyalási rendbe. Kérem, a határozathozatalt, amely tehát egy tartalék biztosításának lehetőségéről szól, fenntartani kívánom.
Pozsgay Imre kíván ugyanehhez szólni.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Pozsgay Imre (MSZP)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť