ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)

Full text search

ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)
ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ) Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim és tisztelt Elnök Úr! Senki nem vitatta - Tölgyessy Péter sem, én magam sem fogom megtenni -, hogy elvitassam Önnek azt a jogát, hogy tehessen javaslatot és kérheti ennek megerősítését a Háztól. Úgy gondolom ugyanakkor, hogy az Ön javaslatának van néhány súlyos konzekvenciája.
Miután a parlamenti frakciók vezetői a házbizottságban az Ön javaslatával és az Ön egyetértésével mostani javaslatával ellentétben, az akkori egyetértését viszont bírva úgy állapodtak meg, hogy kedden kezdődik ez a napirendi pont, kedden kezdjük ezt tárgyalni, erről a frakciók a frakcióvezetőkön keresztül tájékoztatást kaptak. Az Ön javaslatának következménye az, hogy visszaterelje a Parlamentet abba a zsákutcába, ahova eddigi működése során jutott, kiszámíthatatlanná teszi az üléseket, nem lehet rá felkészülni (taps) , a frakciók nem képesek áttekinteni a munkát (Taps) . Ismét tisztelettel megkérem Önt arra, hogy mivel nyilvánvalóan az Ön indítványának, illetve a kérdés szavazásra való feltevésének az a következménye, hogy a Parlament munkáját ismételten szétveri és kiszámíthatatlanná teszi, kérem, álljon el attól, hogy ezt tegye fel szavazásra. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť