ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! További hozzászóló nem jelentkezett. Bejelentem, hogy módosító indítvány érkezett még 2906-os szám alatt Tóth Sándor képviselő úrtól és 2907-es szám alatt Bánffy György képviselő úrtól.
Ha további hozzászóló nincs, ennek a javaslatnak az általános vitáját lezárom, s kérem a tisztelt Országgyűlést, nyilvánítson véleményt, alkalmasnak tartja-e a javaslatot részletes vitára bocsátani. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Meg kell ismételnünk a szavazást, néhány képviselő nem foglalta el a helyét. (Közbeszólás.) Bocsánat államtitkári szavazatokkal – mert van 4 államtitkári szavazat – megvan a szükséges szavazat. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 187 "igen" szavazattal, 5 ellenszavazattal és 2 tartózkodásal a javaslatot részletes vitára bocsájtotta.
Tisztelt Országgyűlés! Következik az egyes állami tulajdonban lévő vagyontárgyak önkormányzati tulajdonba adásáról szóló törvényjavaslat… (A főtitkár az elnökhöz fordul.) Jelzik itt is, hogy még módosító indítványt kívánnak előterjeszteni, és csak holnap tudjuk lezárni a vitát.
Ez esetben megkérdezem, hogy a szakszervezeti vagyonra vonatkozó 2832-es javaslathoz módosító indítványát benyújtotta-e már, aki kívánta. Jelezte, hogy be kíván nyújtani Paszternák László képviselő úr, az övé beérkezett, érkezett még Tóth Sándor és Bánffy György képviselő uraktól. Nem tudom, Palkovics képviselő úr benyújtotta-e? (Nincs jelen.)
Rockenbauer Zoltán képviselő úrnak adok szót.
Felszólaló: Rockenbauer Zoltán (FIDESZ)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť