ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! A napirend előtti felszólalások után áttérünk az előterjesztésekre.
A Kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényjavaslatát a 4541-es számon.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vételével? Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 4 államtitkári szavazattal – 229 szavazattal 2 ellenében 13 tartózkodás mellett a javaslatra kimondta a sürgősséget.
Kormányunk ugyancsak sürgős tárgyalást kért a már korábban benyújtott, a statisztikáról szóló 4543-as számú törvényjavaslatra.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 4 államtitkári szavazattal – 226 szavazattal 4 ellenében 22 tartózkodás mellett kimondta a sürgősséget a javaslatra.
Kormányunk ugyancsak sürgős tárgyalást kért a már korábban benyújtott, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 3983-as számú törvényjavaslatra.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásba vételével. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – államtitkári szavazatokkal – 222 szavazattal 3 ellenében 22 tartózkodás mellett kimondta a javaslatra a sürgősséget.
Kormányunk sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a vámjog szabályozásáról rendelkező 1966. évi 2. törvényerejű rendelet és az adózás rendjéről szóló 1990. évi XCI. törvény módosítását célzó törvényjavaslatát az 5502-es számon. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés a tárgyalásra 221 szavazattal és az államtitkári szavazatokkal, tehát összesen 225 szavazattal 10 ellenében 16 tartózkodás mellett kimondta a sürgősséget.
Döntés képviselői önálló indítványok napirendre tűzéséről

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť