ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Képviselőtársaim, foglalják el a helyüket, létszám-megállapítás következik. Most kérem szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. — A jelenlévők száma: 164, a Ház nem határozatképes.)
Képviselőtársaim, 164 képviselőt jelez a tábla. Én úgy látom, hogy ennél többen vagyunk, valószínűleg nem mindenki nyomta meg az igen gombot. Ezért még egyszer kérem, szíveskedjenek majd jelenlétüket jelezni. A táblát kérném beállítani. Most kérem szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. — A jelenlévők száma: 178, a Ház nem határozatképes.) Az Országgyűlés még nem határozatképes.
Egy kérdésünk van hátra, erre kerül most sor. Ugyanis Tompa Sándor (MSZP) és dr. Ilkei Csaba (független) képviselőtársaink Szabó Tamás tárca nélküli miniszter úr hivatalos távolléte miatt kérdéseiket nem tudják elmondani.
Következik Körösfői László, a Magyar Szocialista Párt képviselője, aki kérdést kíván feltenni az igazságügy-miniszterhez a fiatalkorú bűnelkövetők előzetes letartóztatása tárgyában. Körösfői László képviselőtársamat illeti a szó.
(15.00)
Kérdés: Körösfői László (MSZP) — az igazságügy-miniszterhez — A fiatalkorú bűnelkövetők előzetes letartóztatása címmel

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť