ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Kétperces felszólalásra Csizmadia László képviselő úr következik, a szocialista párt frakciójából. (Közbeszólás: Tévedés lehet, mert nincs itt.) A monitoron megjelent a neve - de akkor tévedés.
Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy ki kíván még felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel más képviselőtársunk felszólalási szándékot nem jelzett, a törvényjavaslat általános vitáját lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Eredeti napirendünk szerint az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatására kerülne sor. Eredeti munkatervünk szerint este 8 óráig tartott volna az ülés.
Az új Házszabály azon követelményének, hogy az Országgyűlésnek az ülés napirendjére felvett napirendi pontot mindenképpen tárgyalnia kell, már eleget tettünk azzal, hogy a tegnapi napon a miniszteri expozé elhangzott, ezért ennek a törvényjavaslatnak a megvitatásába most nem kezdünk bele.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť