ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Én is köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita következik. Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. számú pontjához, mely a határozati javaslat 1. pontjának módosításával eltérő határidőt kíván megállapítani. (Senki sem jelentkezik.) Felszólalásra jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
(01.20)
Az ajánlás 2., 3. és 4. számú pontjai a határozati javaslat 2. pontjának a) alpontja második, illetve harmadik francia bekezdésének módosítását javasolja. Indítványozom az összetartozó ajánláspontok összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm, látható többség, megállapítom, hogy az Országgyűlés a javaslatot elfogadta.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. (Nincs jelentkező.) Felszólalásra jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 5. számú pontjához, mely a határozati javaslat 2. számú pontja e) alpontjának módosítását javasolja. (Nincs jelentkező.) Felszólalásra jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 6. számú pontjához, mely a határozati javaslat 2. pontja f) alpontjának módosítását kezdeményezi. (Nincs jelentkező.) Felszólalásra jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Az ajánlás 7. és 8. számú pontjai a határozati javaslat 2. pontja g) alpontjának módosítását javasolják. Indítványozom az ajánláspontok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. (Nincs jelentkező.) Jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 9. számú pontjához, mely a határozati javaslat 2. pontja h) alpontjának módosítását kezdeményezi. (Nincs jelentkező.) Jelzés nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 10. számú pontjához, mely a határozati javaslat 4. pontjának módosítását javasolja. (Nincs jelentkező.) Felszólalásra jelentkező nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetően a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. A vita lezárása után utoljára az előterjesztő kaphat szót. Kérdezem belügyminiszter urat, a napirendi pont előadóját, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történő határozathozatalt megelőzően kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Kuncze Gábor jelzi, hogy a határozathozatalt megelőzően kíván szólni.) Miniszter úr jelezte, hogy a határozathozatalt megelőzően kíván.
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövő héten határoz az Országgyűlés.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť