ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Javasolom, olvassák el a Házszabályt. Ügyrendi kérdésben öt percre van joga a frakcióvezető úrnak. (Zaj.) Hallgassák türelemmel.
Az ügyrendi indítványt hallhatta mindenki. Kérdezem, valamely frakció kíván-e ehhez az ügyrendi indítványhoz hozzászólni. (Nem jelentkezik senki.) Nem kívánnak hozzászólni.
A közvélemény tájékoztatására közlöm, hogy az említett precedens intézmény az volt, hogy tévedésből, technikai hibából nem került megszavazásra egy feltett kérdés, amely kérdés kapcsán írásbeli válaszra kért lehetőséget a miniszter. Ezért úgy döntött a házbizottság, hogy lehetőséget ad a képviselőnek - mivel az ő hibáján kívül történt ez -, hogy újra elmondhassa a kérdést a parlament plenáris ülésén.
Ebben az ügyben frakcióvezető úr kérte, hogy a házbizottság foglaljon állást. Én ezt a következő házbizottság elé terjesztem, ahol megtárgyaljuk az ügyet.
Dr. Szabó Iván frakcióvezető úrnak megadom a szót, Magyar Demokrata Fórum.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť