ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! A házbizottság előtt két érv csapott össze, és ebből a másik az volt, hogy amennyiben a képviselő megkezdi az interpellációt, a miniszter válaszol az interpellációra, méltánytalan helyzetbe kerülhet a képviselő akkor, ha az ő viszontválaszáról a széles közvélemény nem értesül. A Magyar Televízió fél 5-nél tovább nem tudta vállalni a közvetítés lehetőségét. Ezt épp az ellenzéki frakciók kérték, és ennek hatására foglalt így állást a házbizottság.
(16.40)
De azt tanácsolom, hogy a Demokrata Fórum kérje fel az ügyrendi bizottságot az állásfoglalás kialakítására.
Tisztelt Országgyűlés! (Dr. Bokros Lajos szólásra jelentkezik. - Hangok a bal oldalról: Ügyrend!) A kormány nem tehet ügyrendi észrevételt. Ügyrendi észrevétel nem lehet, de bármikor a kormány képviseletében felszólalhat - a kormány képviseletében. (Dr. Bokros Lajos felé fordulva:) Ezt kéri, a kormány képviseletében? (Dr. Bokros Lajos bólint.) Megadom a szót Bokros Lajos pénzügyminiszternek. (Szórványos taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť