DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Nagyon szívesen tennék eleget annak a javaslatnak, amelyet elnök úr elmondott - és egyébként tartalmát tekintve a megjegyzéseivel messzemenőkig egyetértek -, de nem hagyhatom szó nélkül, mert Gyimóthy úr második reagálásából arra következtetek, hogy vagy nem értette meg, vagy nem akarta megérteni, amit Keller László mondott.
Itt nem arról van szó, hogy akár a kormány képviselője, akár kormánypárti frakciókból bárki azért nem tudta volna akkor reagálásokkal kiigazítani a Független Kisgazdapárt vezérszónoka által elmondottakat, mert nem akarta vagy mert nem az ő tiszte, hanem azért nem tudta, mert a vezérszónoklat után nem volt lehetőség a reagálásra.
Egyébként úgy gondolom, függetlenül attól, hogy az illető itt van vagy nincsen, ezeket az állításokat nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Egyrészt nagy részük valótlan volt, minden alapot nélkülözött, és magunk között szólva "zöldségek" hangzottak el ebben a vezérszónoklatban, amit helyre kellett tenni, függetlenül attól, hogy ezt a kormány képviselője teszi, vagy egy kormánypárti képviselő. Nem lehet a közvéleményt abban a hitben hagyni, hogy a vezérszónokok által elmondottak megfelelnek a valóságnak.
Azt gondolom, ezek az érvek, amelyeket Keller László képviselő úr elmondott, mindenképpen megfelelnek a valóságnak, és egyébként a parlamenti vitában, amikor napirenden van a téma, akkor kell a korábbiakban elhangzottakra reagálás keretében helyre tenni a dolgokat. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť