ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Tisztelt Képviselőtársaim! Azt javasolom, hogy ezt a vitát zárjuk le. Senkinek a távollétére nem szerencsés természetesen hivatkozni, de gondolom, az teljesen nyilvánvaló, hogy ha az Országgyűlés tárgyal egy napirendi pontot - ráadásul ha az az ügy befejeződik, de ha nem is fejeződne be, akkor is -, akkor aki szót kap, az minden olyan elhangzott beszédre reflektálhat, amire akar, és bármit elmondhat, amit a képviselői szólásszabadság jegyében joga van itt elmondani. Nyilván arra senki se lehet tekintettel, hogy akire reflektál, az itt van-e vagy sem, mert akkor nagyon félnék, hogy a mondanivalókat ugyancsak állandóan félbe kéne szakítani. Zárjuk le ezt a vitát.
Lamperth Mónika, ügyrendi kérdésben kér szót? (A képviselő asszony felemelt két ujjával jelzi, hogy kétperces hozzászólásra kér lehetőséget.) Kétperces? (Igen.) Tessék, kétperces hozzászólásra megadom a szót Lamperth Mónikának.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť