GYIMÓTHY GÉZA

Full text search

GYIMÓTHY GÉZA
GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm, elnök úr. Nem élek vissza a türelemmel, ráadásul frakciótársunk következik felszólalásra...
Annyit meg kell jegyezni, hogy amit a frakcióvezetőnk szóvá tett, tehát hogy a vámbiztosíték rossz helyre lett könyvelve a zárszámadásban, ezt a szabálytalanságot az Állami Számvevőszék elismerte, önök is elismerték, tehát hiba történt. Ha önök újra ellenzéki képviselők lesznek majd, önök is ugyanúgy fogják ezeket a hibákat természetesen ostorozni, mint ahogy nekünk, ellenzéki képviselőknek kell.
És még egyszer mondom: szerintem nem ön jogosult arra, hogy az összes ellenzéki képviselőnek - úgymond - a hibáira vagy bármire fölhívja a figyelmet. Van pénzügyminiszter, van államtitkár, megvan a kormánynak úgymond a képviselője, a kormány tagjainak a lehetősége.
Megvolt múltkor is, tisztelt Keller képviselő úr, akár az államtitkár úrnak, akár a miniszter úrnak a lehetősége arra, hogy reagáljon az ellenzéki felszólalásokra. Én kicsit furcsának tartom, hogy késői órában és egyértelműen a távollevő, hivatalos elfoglaltsága miatt nem tud itt lenni... De mi jóval többen vagyunk a számszaki arányunkat tekintve, mint önök, a kormányképviselők, tehát azt hiszem, hogy nem kellene ezt kihangsúlyozni, hogy mikor nincs itt valaki. Úgyhogy önök, kormányképviselők sokkalta kevésbé jelentek meg, mint az ellenzéki képviselők, és nem a legszerencsésebb dolog valakinek a távollétében perceken keresztül elemezni a korábbi fölszólalását. Ez mindenképp a jóízléssel legalábbis ellentétes. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť