ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. A miniszter úr által elmondottakkal magam is egyetértek. Nem látom indokoltnak, hogy az ügyrendi bizottság elé utaljuk ezt az ügyet, tekintettel arra, hogy ez az országgyűlési határozati javaslat adja meg azt a felhatalmazást a kormánynak, ami alapján a szerződés megkötésére sor kerülhet. Amennyiben ezt követően más történik, akkor a képviselő uraknak lehetőségük lesz ezt számon kérni.
De mivel ügyrendi javaslat hangzott el, ezért fel kell tennem szavazásra a kérdést. Ezt az ügyrendi javaslatot lezárom. A kisgazda frakciónak nem adok több lehetőséget a hozzászólásra, hiszen a Házszabály szerint az ügyrendi javaslathoz minden frakcióból egy személy szólhat hozzá.
Tehát felteszem Torgyán József ügyrendi javaslatát szavazásra. Kérem, hogy aki egyetért Torgyán József frakcióvezető ügyrendi javaslatával, emelje fel a kezét. (Szavazás.) Ez látható kisebbség.
Megállapítom, hogy a Ház nem fogadta el Torgyán József ügyrendi javaslatát.
Így - a kétpercesek befejezése és az ügyrendi vita lezárása után - visszatérünk a téma tárgyalására. (Dr. Csapody Miklós jelentkezik.) Először megadom a szót Hegyi Gyulának, a Magyar Szocialista Párt részéről. (A jelentkező dr. Csapody Miklóshoz:) Azért nem a képviselő úrnak adtam először szót, mert a Házszabály szerint felváltva kell megadni a szót kormánypárti és ellenzéki képviselőknek. Előre írásban csak ellenzéki képviselő jelentkezett... (Dr. Csapody Miklós: Beadtam írásban is!)..., ezért nem adtunk szót kormánypárti képviselőnek. Azt gondolom, méltányos, hogy most egy kormánypárti képviselővel kezdjünk. A következő felszólaló ön lesz, Csapody úr. Megadom a szót Hegyi Gyulának.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť