ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen! Tisztelt Országgyűlés! Szeretném megkérdezni a tisztelt Országgyűlést, hogy támogatja-e, hogy ismét nyissam meg az első vitaszakaszt. Aki azzal ért egyet, hogy nyissam meg az első vitaszakaszt ismételten, az, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége támogatja azt a javaslatot, hogy ismételten nyissuk meg az első vitaszakaszt, ezért az első vitaszakaszt ismételten megnyitom.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy ki az, aki az első vitaszakasznál fel kíván szólalni. Kérem, gombnyomással szíveskedjenek jelezni! (Dr. Kis Gyula József jelentkezik.)
Még mielőtt megadnám a szót először Kis Gyula József képviselő úrnak, Magyar Demokrata Fórum, bejelentem, hogy minden frakciónak kiosztjuk írásban is a tagolást, hogy előre át tudják tekinteni. Tehát megadom a szót Kis Gyula József képviselő úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť