DR. LOTZ KÁROLY

Full text search

DR. LOTZ KÁROLY
DR. LOTZ KÁROLY közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: Egyetértek képviselő úrral, olyannyira, hogy a mérsékeltebb díjak, mégpedig az eddiginél lényegesen mérsékeltebb díjak sokkal kisebb visszaterelődést fognak eredményezni. Ennek ellenére természetesen tovább folytatjuk az egyeztetéseket a díjkedvezmények tekintetében.
A hangsúly nem a tarifán van, hanem azon, hogy a napi használók számára, bár nem akarok százalékos arányt mondani, de rendkívüli méretű kedvezményeket tervezünk. Gödöllő és más települések esetében végső soron az elkerülő út építése is szóba jöhet, olyannyira, hogy ezzel kapcsolatban már több tárgyalás folyt, és megvan a remény arra, hogy ez is meg fog valósulni. Ehhez nyilván bizonyos ütemezésre szükség van, de nagyon is figyelembe vesszük, és az egyeztetések ebbe az irányba mennek, hogy ezeket a környezeti károkat minél inkább el tudjuk kerülni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť