ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Szeretném tájékoztatni a jelen levő képviselőket, hogy miután az eredeti napirend szerint 16 óráig terveztük a mai ülést, a felszólalók számára tekintettel egészen biztos, hogy azt a programot nem tudjuk elvégezni, ami az eredeti napirendben szerepelt.
Miután 15 óra 18 perc van, és a napirenden levő törvényjavaslat vitájához is van még egy hozzászóló, ezenkívül még ezt követően az ingatlan-nyilvántartásról szóló törvényjavaslat általános vitája is megkezdődne, bizonyosnak látszik, hogy a termőföldről szóló törvényjavaslat vitájára ma már nem kerül sor.
Azt gondolom, a hátralevő időben reálisan, amit a Ház tervezhet a munkája során: utolsó felszólalóként meghallgatjuk Farkas Gabriella képviselő asszonyt, a Magyar Demokrata Néppárt képviselőjét, ezt követően pedig az ingatlan-nyilvántartásról szóló törvényjavaslat expozéjára és bizottsági előterjesztéseire kerül sor, és ezután a mai munkánkat befejezzük.
Megadom a szót Farkas Gabriella képviselő asszonynak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť