ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Néhány képviselő neve megjelent a monitoron, aztán eltűnt és újra megjelent. Ezért kérdezem, hogy technikai hibáról volt-e szó. Jelezzék, hogy kívánnak-e szólni! Takács Imre képviselő úr? (Dr. Takács Imre nemet int a fejével.) Hajdú János? (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Nincs is itt!) Jó, köszönöm szépen. Tévedésről volt szó.
Módosító javaslatot senki nem nyújtott be.
(19.00)
Elnézést, még egy név megjelent a monitoron: Monostori Endre úr, Szabad Demokraták Szövetsége. (Dr. Monostori Endre: Nem!) Ez is tévedés. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom.
Módosító javaslatot senki nem nyújtott be, ezért részletes vitára nem kerül sor.
Az előterjesztés elfogadásáról döntünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. Nagy Sándor úr, Vadász István úr... (Közbeszólások: Nem, nem! - Moraj.) Elnézést, a monitort néztem. Kérem, hogy kézfelemeléssel jelezzék, ha van észrevételük, és akkor ez alapján fogok szót adni. (Derültség.)
A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót a pénzügyminisztériumi államtitkár úrnak, Akar Lászlónak, aki a kormány álláspontját fogja ismertetni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť