ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)

Full text search

ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)
ELNÖK (dr. Füzessy Tibor): Tisztelt Országgyűlés! Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a második vitaszakaszt az ajánlás 2. pontjáról, amely azt kezdeményezi, hogy állami horgászjegy kiváltásához ne kelljen szervezeti tagságot igazolni és a fogási naplót leadni. Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom.
Megkérdezem Nagy Ferenc földművelésügyi miniszter urat... (Közbeszólások: Frigyes! - Derültség.) Nagy Frigyes földművelésügyi miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Nagy Frigyes: Nem.)
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalok következnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 1. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 215 igen szavazattal, 27 nem szavazattal és 10 tartózkodással elfogadta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 2. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 80 igen szavazattal, 157 nem szavazattal és 13 tartózkodással a módosító javaslatot nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Most a törvényjavaslat egészéről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a halászatról és horgászatról szóló törvényjavaslatot az imént módosított szöveg szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 208 igen szavazattal, 7 nem szavazattal, 38 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat megindokolni. Megadom a szót Gyimóthy Géza képviselő úrnak, Független Kisgazdapárt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť