ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Soron következik a halászatról és a horgászatról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. (Folyamatos zaj.) Kérem figyelmüket! Az előterjesztést T/3566. számon, az egységes javaslatot pedig T/3566/100. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
A Házszabály 107. § (1) bekezdése alapján az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatot nyújtott be, és erről ajánlást készített T/3566/102. számon. Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánják-e a módosító javaslatot szóban indokolni? (Dr. Hack Péter nemet int.) Nem kívánják.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni, ezért a vita a két benyújtott indítványra külön-külön megnyílik.
Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely az egységes javaslat 3. § (2) bekezdése tekintetében egységesíti a rendelkezést. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Tisztelt Országgyűlés! Nagyon sok név van a monitoromon, de feltehetőleg tévedésből. Én most - megköszönve az együttműködésüket - átadom az elnöklést Füzessy Tibor alelnök úrnak. (Taps.)
(19.00)
(Az elnöki széket dr. Füzessy Tibor, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť