ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Kérdezem, hogy kíván-e még valaki a vitában hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.
Megkérdezem T. Asztalos Ildikó államtitkár asszonyt, hogy kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (T. Asztalos Ildikó: Nem.) Nem kíván válaszolni.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor.
Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az Európai Energia Charta Egyezmény, Döntések az Energia Charta Egyezmény tekintetében, az Energiahatékonyságról és a kapcsolódó környezeti vonatkozásokról szóló Energia Charta Jegyzőkönyv, valamint Az Európai Energia Charta Konferencia Záróokmánya megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 237 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül a határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť