ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Az MSZP képviselőcsoportja a Házszabály 98. §-ának (5) bekezdése alapján az Országgyűlés döntését kérte a Jánosi György és Szabados Tamás képviselők által H/886. számon benyújtott, a pedagógusok átlagon felüli munkateljesítményének elismeréséről szóló országgyűlési határozati javaslatának tárgysorozatba-vételéről. Az indítvány tárgysorozatba-vételét az oktatási bizottság március 17-ei ülésén utasította el.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 98. §-ának (5) bekezdése alapján a tárgysorozatba-vételről az Országgyűlés az előterjesztő legfeljebb 5 perces felszólalása után határoz. A tárgysorozatba-vétel tárgyában képviselőcsoportonként egy képviselő, valamint a független képviselő legfeljebb 2 perc időtartamban felszólalhat, majd az előterjesztő a felszólalásokra legfeljebb 2 perc időtartamban válaszolhat.
Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Szabados Tamás képviselő úrnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť