ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Soron következik a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról szóló 1999. évi LXXV. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Juharos Róbert képviselő önálló indítványát T/2601. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig T/2601/5. számon kapták kézhez.
Az alkotmányügyi bizottság a tegnapi ülésén úgy foglalt állást, hogy az előterjesztés és az ahhoz érkezett módosító javaslatok elfogadásához csak egyszerű többség szükséges. Megkérdezem, hogy az önkormányzati bizottság kíván-e előadót állítani a részletes vitában. (Nincs jelentkező.) Nem kíván előadót állítani.
Indítványozom, hogy az Országgyűlés az egyes részletrendelkezések összekapcsolásával a vitát egy szakaszban folytassa le. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Wiener György képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť