ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a növényvédelemről szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/1955. számon, az egységes javaslatot pedig T/1955/70. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, így záróvitára is sor kerül majd.
Indítványozom, hogy a záróvitában a módosító javaslatokat egy szakaszban tárgyaljuk meg. Aki az indítvánnyal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az indítványt az Országgyűlés látható többsége elfogadta.
Megnyitom a záróvitát a T/1955/73. számú ajánlás 1-4. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Senki.
Így a záróvitát lezárom.
Megkérdezem Szabadi Béla államtitkár urat, kíván-e válaszolni. (Dr. Szabadi Béla: Nem.) Nyilván nem kíván válaszolni, hiszen nem volt vita.
Bocsánat, Németh Imre képviselő úr, MSZP, szólni kíván. Kérem, hogy a reakcióidejük kicsit jobb legyen, mert már többször kerülök abba a hibába, hogy gyorsan olvasok.
Megadom a szót Németh Imre képviselő úrnak, MSZP.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť