ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, képviselő úr. Nem önnel fordult elő ezen a délutánon először, hogy alelnöknek titulált, bár a Házszabály 20. § (3) bekezdése értelmében az elnöklő alelnököt az elnök jogai illetik meg.
De túl ezen, tisztelt képviselőtársam, azt gondolom, hogy az ön ügyrendi javaslata nem ügyrendi javaslat, hanem napirendi kiegészítés. Mint ilyen, én ezt önnek most orvosolni nem tudom. Abban a kontextusban, amit a mai házbizottsági ülés is jelentett, amelyen az ön frakciójának egyik vezetője is részt vett, amennyiben nóvum vagy bármi új tény merült fel, úgy ebben az esetben kérem, hogy a frakciója forduljon az Országgyűlés elnökéhez ezzel az indítványával.
Ugyancsak ügyrendi kérdésben jelentkezett Takács Imre képviselő úr, a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjából. Képviselő úr, ugyancsak a Házszabály értelmében ügyrendi indítványt egy percben tehet, két percben indokolhatja. Öné a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť