ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja a Házszabály rendelkezései alapján kérte, hogy az Országgyűlés két, korábban a bizottságok által elutasított előterjesztés tárgysorozatba-vételéről döntsön. A Házszabály 98. § (5) bekezdése alapján az Országgyűlés az előterjesztő ötperces felszólalása után határoz. A tárgysorozatba-vétel tárgyában képviselőcsoportonként egy képviselő, valamint független képviselő legfeljebb két perc időtartamban felszólalhat, majd az előterjesztő ezekre szintén kétperces időtartamban válaszolhat.
Elsőként a Harrach Péter és Mátrai Márta képviselők által a H/2717. számon előterjesztett, a magyar nyugdíjak reálértékének az Európai Unióban történő megőrzéséről szóló országgyűlési határozati javaslat tárgysorozatba-vételéről döntünk.
Az indítványt április 2-án a szociális bizottság elutasította.
Először megadom a szót Mátrai Márta képviselő asszonynak, ötperces időkeretben.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť