ELNÖK (dr. Deutsch Tamás)

Full text search

ELNÖK (dr. Deutsch Tamás)
ELNÖK (dr. Deutsch Tamás): Megkérdezem Font Sándort, hogy kíván-e szólni. (Font Sándor: Nem.) A képviselő úr jelzi, hogy nem kíván szólni.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Emlékeztetem önöket, a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselő úr mentelmi jogát az Országgyűlés ne függessze fel. Felhívom figyelmüket, hogy a mentelmi jog felfüggesztéséhez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Font Sándor országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 33 igen szavazattal, 255 nem ellenében, 18 tartózkodás mellett Font Sándor mentelmi jogát nem függesztette fel.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a mai napon személyi javaslatról történő határozathozatalra nem kerül sor.
A határozathozatalok végére értünk, a további napirendi pontok tárgyalása előtt két perc szünetet tartunk. (Rövid szünet. - A képviselők egy része távozik a teremből.)
Tisztelt Országgyűlés! Szeretnénk folytatni a munkát, ezért megkérem azokat a képviselőket, akik el kívánják hagyni az üléstermet, hogy ezt minél gyorsabban, de főleg minél halkabban tegyék.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť